Uitnodiging van Marja van Donselaar voor een expositie in het Terpkerkje.

poster expositie 2015Graag nodig ik jullie uit om onze mooie expositie met nog niet eerder tentoongestelde werken te komen bezoeken. Sommige komen warm uit de keramiek-oven. In het weekend na carnaval staat de Terpkerk in Urmond vol met onze kunst.

Met ‘ons’ bedoel ik op de eerste plaats mijn goede vriend en kunstschilder Herman Post uit Elsloo, die deze expositie mogelijk heeft gemaakt door een tijd lang op de wachtlijst voor deze mooie plek te staan. Op de tweede plaats noem ik graag mijn partner Jos Boesten die een mooi keramiek werk tentoonstelt. Hij blijkt gouden handen te hebben. Daarnaast zijn er naast keramisch werk van mij zelf en mijn keramiekmaatje door dik en dun, Marjo Schols-Smeets, ook werken te zien van een paar dames die zelfstandig in ons atelier werken.
Kortom, het belooft een mooie expositie met verfrissend en vrolijk werk te worden.

Deze expositie opent haar deuren op vrijdagavond 20 februari aanstaande om 20 uur. Met een feestelijk tintje. Onder het genot van een drankje en wat lekkers kun je onze werken bekijken. Heren-ensemble Route 66 (waar manlief in zingt) laat ons enkele mooie nummers van hun nieuwe repertoire horen.
Zaterdag en zondag 21 en 22 februari kun je ons bezoeken tussen 11 en 17 uur.

Wie weet treffen we elkaar daar!
Mocht je mensen in je kring kennen die deze expositie ook leuk zouden vinden, voel je dan vrij om deze mail door te sturen.

Met vriendelijke groet,
Marga van Donselaar
Leim & Zwa,vormgeving in keramiek
Dorpstraat 4a
6181GX Elsloo
www.leimenzwa.nl