Kunst-talenten gezocht!!

Familiefietstocht “kunst op zijn breedst” is op zoek naar kunst-talent in de breedst zin van het woord. Dit evenement, dat vorige jaar zijn debuut maakte, vindt dit jaar weer plaats op de laatste zondag van september. De organisatie is hiervoor op zoek naar mensen, die hun ‘kunsten’ willen vertonen.

Op zondag 27 september zal voor de 2de keer Kunst op zijn Breedst plaatst vinden. Deze familiefietstocht gaat door het smalste stukje Nederland en zal ong. 30 km. zijn. De fietstocht komt langs verschillende locaties, waar een grote diversiteit aan kunstvormen tentoongesteld worden.

Wij zijn op zoek naar kunstenaars, die hier aan mee willen doen. Hoe meer divers de kunstvormen zijn hoe beter. Graag zouden we dit jaar graffiti, metaal en hout willen toevoegen. Maar ook theater of muziek behoort tot één van de gewenste kunstvormen. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden en meldt u aan. Voor een impressie van 2014, zie www.kunstopzijnbreedst.nl.

Voor interesse neemt u contact op met Babke Willms, kunstopzijnbreedst@gmail.com of 06-46426448.

Inschrijven kan tot 5 juni. Deelname wordt bepaald aan hand van diversiteit van de kunstvormen en volgorde van inschrijving.